دستور پخت شیر برنج

شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده است  و میزان شیرینی آن بسته به ذائقه‌تان می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای شیر برنج

  • شیر : 2 لیتر
  • برنج : 1 پیمانه (200گرم)
  • گلاب : 1/2 پیمانه

طرز تهیه شیر برنج

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیئت جوانان بنی هاشم ارتودنسی| متخصص ارتودنسی ZoomeR فروشگاه آنلاین دیجی کالا اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است... Angel دانلود بازی و برنامه اندروید Billy دانلود کتاب تختخوابت را مرتب کن